Pane-maire wit tarwe BO 800 g BIO
Item No.
42865
Artikel Omschrijving
Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk, smeuïg brood
Description
Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk, smeuïg brood met een krokante, dunne korst.
Volk. spelt desem 1000g Bio/Demeter
Item No.
41755
Knip bruin tarwe 800 g BIO
Item No.
41495
Volkoren spelt 800 g BIO
Item No.
41735
Vegan Arame-rolletje Bio
Item No.
44135