Pane Maire blanc 600 gr Bio
No. d'article
42865
Artikel Omschrijving
Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk, smeuïg brood
Description
Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk, smeuïg brood met een krokante, dunne korst.
Petits pains Hamburger sous-vide (6) Bio
No. d'article
19600
Biscuit Avoine Vegan BIO
No. d'article
45365
Petit-pain Au Seitan BIO
No. d'article
44105
Gateau aux noix fudge BIO
No. d'article
45755