3 GENERATIES

Begonnen in 1950 als lokale warme bakker in Made. Totdat Ad van der Westen het bedrijf van zijn vader overnam en
uitbreidde. Ad ging steeds meer biologische ingrediënten gebruiken, omdat hij weerstand had tegen het gebruik van
allerlei broodverbeteraars. Inmiddels is Bakkerij van der Westen al meer dan 40 jaar een volledig biologische bakkerij. Ad
leerde zuurdesembrood maken bij Lima en nam, toen Lima wilde stoppen met het broodbakken, de Lima bakkerij over.
Ook leerde hij Spaans desem brood bakken in Spanje en werd de Zonnemaire bakkerij in Rotterdam overgenomen. Toen de
nieuwe bakkerij in Waspik geopend werd, kwamen definitief alle 5 de kinderen: Gerrie, Eddy, Randy, Wendy en Timmy aan
boord. Met veel daadkracht en innovatie werden de mooiste biologische brood- en banketproducten ontwikkeld. Werkend
vanuit 4 productielocaties. De vers brood- en banketlocatie in Waspik, een locatie specifiek voor glutenvrij in Gilze, een aparte
locatie voor vegan en GV in Waspik en voor handgemaakt slowbaking en Demeter brood in Made. In juni 2021 werd
bakkerij Verbeek uit Brummen overgenomen

            

Loading
Loading