Pane maire epeautre brun et tournesol 600g Bio
No. d'article
42735
Artikel Omschrijving
Dit luchtige speltbrood is verrijkt met een mix van zonnebloempitten en pompoenpitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire
Description
Dit luchtige speltbrood is verrijkt met een mix van zonnebloempitten en pompoenpitten. Het lange proces van ruim 40 uur maakt Pane Maire bijzonder! Het voordeeg rijpt 24 uur, waarna elk brood in een apart rijsbakje mag voorrijzen. Daarna nog 16 uur in de koeling. Tenslotte wordt het Pane Maire brood met veel vocht en een lage temperatuur gebakken. Een heerlijk smeuïg, aromarijk brood met een krokante dunne korst.
Pain complet au levain d'epeautre 1000 g Demeter
No. d'article
41755
Oatmeal Raisin Cookie BIO (pâte farine)
No. d'article
45175
Cake Aux Carottes Sans Sucre BIO
No. d'article
45545
Tarte aux chocolat ( petit ) Bio
No. d'article
45745